Ingrediente: 

200g carne tocata,

 2 cepe, 

1/2kg spanac, 

200g paste, 

100g cascaval,

 4 oua, 

100g smantana, 

condimente.

Cele 2 cepe se calesc in putin ulei; cand s-a muiat ceapa, se adauga peste ea carnea si se calesc impreuna 10 min.; 

adauga sare, piper, putin praf de chili. In timp ce se gateste carnea, fierbe al dente 200g paste. Opareste spanacul (daca vrei un gust aparte, foloseste urzici),
toaca-l nu prea marunt si amesteca-l cu 1-2 catei de usturoi zdrobiti si
o lingura de faina. Intr-un vas (cratita,
tava), uns cu unt si tapetat cu faina, montezi budinca, dupa cum
urmeaza: pui jumatate din pastele scurse bine - primul strat; pui
jumatate din spanac -al doilea strat; acoperi cu feliute de cascaval
(poti inlocui cu branza de oaie faramata)- al treilea strat; pui carnea
(toata) - al patrulea strat; apoi repeti straturile in ordine inversa
(cascaval, spanac, paste). 

Torni deasupra 3 oua batute ca pentru omleta. Dai la cuptor cam o ora. La 15 minute inainte de a fi gata, mai bati un ou cu jumatate din smantana(poti folosi un iaurt gras) si o lasi la
cuptor pana se implineste ora. Iese o budinca in straturi, foarte
aspectuoasa si foarte buna.