Dintr-un 1kg de ciuperci de la magazin ,de la murat, de la condserva ,de care aveti , le tocati in masina de tocat carne , 2 cabanosi ,pregatiti 2-3 cateii de usturoi .2 oua ,3 linguri gris ,1 leg, marar , delikat .Din ciupercile tocate puse intr-un castron com face o compozitie in care vom pune cateii de usturoi pisati ,ouale batute ,grisul leg. de marar tocata marunt si delikatul ,compozitia rezultata vom pune intr-o tava de chec unsa cu ulei si tapetata cu faina ,o parte din compozitie in care punem cabanosul taiat rondele mici o parte ,apoi restul de compozitie si la sfarsit cabanosul ramas deasupra il infingem usor .Dam tava la cuptor circa 30 min si cand e gata (verificam cu o tepusa de la frigarui sa nu se lipeasca) lasam sa se raceasca bine pentru a fi rasturnata si taiata altfel se va sfarama .
POFTA BUNA
- Toate retetele
- Retete pe categorii
- _Aperitive
- _Mic dejun
- _Cina
- _Supe si ciorbe
- __Supe
- __Ciorbe
- _Retete cu legume si paste
- _Retete cu carne
- __Retete cu carne de pasare
- __Retete cu carne de porc
- __Retete cu carne de miel
- __Retete cu carne de vitel
- _Din cămară
- __Conserve/Muraturi/Zacusca
- __Dulceturi/Gemuri
- Advertoriale
- Blogroll
- Casă și familie
- Să gătim împreună
- Călătorii, Aventuri
- Contact
0 Comentarii
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!