miercuri, 30 iunie 2010

# Aperitive

Ciuperci cu cabanos in tava de chec

Dintr-un 1kg de ciuperci de la magazin ,de la murat, de la condserva ,de care aveti , le tocati in masina de tocat carne , 2 cabanosi ,pregatiti 2-3 cateii de usturoi .2 oua ,3 linguri gris ,1 leg, marar , delikat .Din ciupercile tocate puse intr-un castron com face o compozitie in care vom pune cateii de usturoi pisati ,ouale batute ,grisul leg. de marar tocata marunt si delikatul ,compozitia rezultata vom pune intr-o tava de chec unsa cu ulei si tapetata cu faina ,o parte din compozitie in care punem cabanosul taiat rondele mici o parte ,apoi restul de compozitie si la sfarsit cabanosul ramas deasupra il infingem usor .Dam tava la cuptor circa 30 min si cand e gata (verificam cu o tepusa de la frigarui sa nu se lipeasca) lasam sa se raceasca bine pentru a fi rasturnata si taiata altfel se va sfarama .
POFTA BUNA



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Printfriendly

Popular