600 g parizer, 4 albusuri crude, 4 lingurite de faina, putina apa minerala , ulei.
Parizerul, taiate în bucatele marunte, se amesteca cu faina desfacuta în 4-5 linguri de apa minerala si cu albusurile batute bine. Se fac clatite mai groase decât cele obisnuite care se coc într-o tigaie bine încinsa, unsa cu ulei. Se mai poate adauga în compozitie patrunjel sau marar (tocat marunt).
- Toate retetele
- Retete pe categorii
- _Aperitive
- _Mic dejun
- _Cina
- _Supe si ciorbe
- __Supe
- __Ciorbe
- _Retete cu legume si paste
- _Retete cu carne
- __Retete cu carne de pasare
- __Retete cu carne de porc
- __Retete cu carne de miel
- __Retete cu carne de vitel
- _Din cămară
- __Conserve/Muraturi/Zacusca
- __Dulceturi/Gemuri
- Advertoriale
- Blogroll
- Casă și familie
- Să gătim împreună
- Călătorii, Aventuri
- Contact
0 Comentarii
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!