luni, 12 iulie 2010

# Aperitive

Budinca de legume cu sunca

300 gr miez de paine alba , 200 gr sunca ,100 ml lapte ,2 cepe ,1 ardel rosu ,1 ardel verde, 1 ardel galben ,3 oua ,3 lingurite de pesmet , 3 cateii de usturoi ,1 legatura de marar ,delikat
Miezul de paine se farama si se imoaie in lapte ,sunca se taie cuburi mici ,ceapa se toaca marunt ,usturoiul la fel ,ardeii se taie marunt si se calesc bine, iar intr-un bol se pune painea imuiata in lapte ,sunca ,legumele calite ,mararul tocat marunt ,delikatul si la sfarsit ouale batute spuma si amesteci toata compozitia, apoi intr-un vas yenna pe care l-ai uns cu ulei si tapetat cu pesmet pui compozitia pe care o dai la cuptor 30 min .Cand este gata se scoate si se lasa la racit apoi o taiem .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Printfriendly

Popular