Avem nevoie de carne de porc ( cine vrea poate pune si vitel).Tocam carnea si o condimentam cu sare, piper si boia.Dupa care se umple matele cu aceasta compozitie. Se dau la fum si se pun in pod. Daca cumva ajnge pana catre primavara o sa mancam un carnat uscat stil salamul de Sibiu.
Tocatura cu condimente:
Facem carnatul, cu masina:
Si aici carnatii, gata pregatiti sa ii ducem la fum:
- Toate retetele
- Retete pe categorii
- _Aperitive
- _Mic dejun
- _Cina
- _Supe si ciorbe
- __Supe
- __Ciorbe
- _Retete cu legume si paste
- _Retete cu carne
- __Retete cu carne de pasare
- __Retete cu carne de porc
- __Retete cu carne de miel
- __Retete cu carne de vitel
- _Din cămară
- __Conserve/Muraturi/Zacusca
- __Dulceturi/Gemuri
- Advertoriale
- Blogroll
- Casă și familie
- Să gătim împreună
- Călătorii, Aventuri
- Contact
0 Comentarii
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!