luni, 19 iulie 2010

# Mancaruri cu legume si paste

CARTOFI CU OMLETA

INGREDIENTE PT 4 PORTII:400g crtofi.250 g carnati pucanti,150g branza telemea
-1 legatura de ceapa verde si 2 linguri de unt
-sare ,piper,6 ouo
-100 ml smantana si verdeata pt ornat
MOD DE PREPARARE:Se firb cartofii in coaja in aapa cu sare ,dupa ce se fierb si se racesc ii curatati si taiati rondele sau cubulete mici,apoi ceapa taiata si carnatii taiati rondele se pun la calitin unt dupa care se adauga cartofii si se amesteca usor pana se rumenesc putin dupa care ouale,branza si smantana el bateti intrun bol cu sare si piper impreuna cu verdeata tocata marunt dupa care le adaugati peste cartofii in tigaie cand oul incepe sa se coguleze se pune un capac si se lasa 3-5 minute la foc potrivit,se serveste calda cu salata de cruditati sau muraturi dupa gustul fiecaruia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Printfriendly

Popular