marți, 20 iulie 2010

# Mancaruri cu legume si paste

Cartofi la cuptor a'la Emma

Pentru aceasta reteta avem nevoie 1.5 kg.cartofi,2 cepe ,300gr cascaval,250gr,ciuperci proaspete ,4 cabanosi,250gr,kaizer,2 ardeii grasi,3 rosii,delikat,4 oua .
Pentru inceput curatati cartofii si ii taiati felii nu foarte groase ,ceapa pestisorii,ciupercile rondele,cabanosii in bucati de 3-4 cm ,kaizerul felii,ardeii si rosiile felii,cascavalul dat prin razatoare .
Intr-o tava inalta de cuptor stropita cu ulei vom incepe sa punem ingredientele dupa cum urmeaza (vom pune in asa fel incat toate ingrendientele sa le vina randul de 2 ori):primul strat va fi cel se ceapa ,apoi punem un strat de cartofi taiati rondele ,este randul ciupercilor,cabanosul,kaizerul ,cascavalul ras(razatoarea mare),ardeii si rosiile rondele si presaram putin delikat .Aceasta fiind prima parte vom peoceda la fel cu restul de ingrediente prima oara ceapa ,cartofii, ciupercile ...........etc.doar ca nu mai puneti cascavalul il vom pune la sfirsit .
La aceasta tava vom adauga 2 canite de apa sau supa de pui vom acoperii tava cu folie de aluminiu si o vom da la cuptorul incins timp de 30 min ,timp in care nu umblati la cuptor .Intre timp bateti spuma cele 4 oua ,iar dupa cele 30 min scoateti tava din cuptor indepartati folia lasand aburul sa se duca , puneti restul de cascaval ras si turnati ouale batute dand tava la cuptor inca 15 min .
Se poate servi calda sau rece .
POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Printfriendly

Popular