8-10 cartofi mijlocii, 2 legaturi verdeata proaspat tocata patrunjel, marar , sare, piper negru proaspat macinat, ulei, usturoi ,2 linguri de faina ,2 felii de paine .
Se curata cartofii si se dau pe razatoare. Se adauga verdeata si se amesteca bine, usturoiul pisat ,feliile de paine imuiate si scurse,sarea si piperul . Daca aluatul este prea apos se leaga cu putina faina. Se formeaza chiftele care se prajesc in ulei incins, pana devin crocante. Se lasa sa se scurga pe un servet de bucatarie .
- Toate retetele
- Retete pe categorii
- _Aperitive
- _Mic dejun
- _Cina
- _Supe si ciorbe
- __Supe
- __Ciorbe
- _Retete cu legume si paste
- _Retete cu carne
- __Retete cu carne de pasare
- __Retete cu carne de porc
- __Retete cu carne de miel
- __Retete cu carne de vitel
- _Din cămară
- __Conserve/Muraturi/Zacusca
- __Dulceturi/Gemuri
- Advertoriale
- Blogroll
- Casă și familie
- Să gătim împreună
- Călătorii, Aventuri
- Contact
0 Comentarii
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!