1 kg capsuni, 500 gr zahar, 1 plic Gelfix Extra 2:1 Dr Oetker,coaja de la o lamaie taiata nu rasa .
Se spala capsunile, se lasa sa se scurga, se indeparteaza cozile, se taie potrivit de mari .
Capsunile se pun intr-o oala si se amesteca cu zaharul si se lasa o seara acoperite ca sa lase sirop. A doua zi se pune continutul plicului Gelfix extra 2:!,se fierbe la foc moderat, amestecand continuu. Se lasa 5 minute sa dea in clocot si apoi se ia oala de pe foc.
Se indeparteaza spuma, se umplu borcanele se pun in fiecare cate o bucatica de coaja de lamaie , se capseaza si se lasa la racit cu capacul in jos pentru o mai buna sigilare .
- Toate retetele
- Retete pe categorii
- _Aperitive
- _Mic dejun
- _Cina
- _Supe si ciorbe
- __Supe
- __Ciorbe
- _Retete cu legume si paste
- _Retete cu carne
- __Retete cu carne de pasare
- __Retete cu carne de porc
- __Retete cu carne de miel
- __Retete cu carne de vitel
- _Din cămară
- __Conserve/Muraturi/Zacusca
- __Dulceturi/Gemuri
- Advertoriale
- Blogroll
- Casă și familie
- Să gătim împreună
- Călătorii, Aventuri
- Contact
0 Comentarii
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!