marți, 20 iulie 2010

# Preparate cu carne de miel

Friptura de miel cu ceapa si usturoi verde

Pulpa miel
ceapa verde
usturoi verde
sare
piper
boia
patrunjel verde
ulei

Pulpa de miel se taie in bucati potrivite tinand cont ca dupa coacere scade aproape la jumtate.
Ceapa si usturoiul se taie oblic de vreo 2 cm iar patrunjelul se toaca.
Carnea se pune in tava cu doua linguri de ulei peste care se presara sare piper si putina boia apoi adaugam 1/2 din cantitatea de verdeturi si 1/2 cana cu apa.
Introducem tava la cuptor si din cind in cind stropim friptura cu sosul din tava.
Cind a facut putina crusta deasupra intoarcem bucatile de carne pe partea cealalta si adaugam verdeturile ramase si lasam sa se coaca.
Friptura se serveste cu spanac sau cu piure de cartofi si salata verde.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Printfriendly

Popular