marți, 6 iulie 2010

Au venit si sarbatorile Pascale cand toata lumea face miel la friptura ,eu fac din purcel (la noi nu se mananca miel) am cumparat pulpa de porc si fleicuta de porc pe care am rulat-o si am pus o tepusa de frigarui ca sa tina , intr-un castron pun condimente speciale pt carnea de porc cumparate , ulei putin ,usturoi pisat, marar tocat marunt ,vin rosu si batem bine totul cu telul pana se omogenizeaza
intr-o punga punem carnea peste care turnam comp rezultata si legam punga la gura se lasa o noapte sa stea la rece .
Intr-o tava se pune totul cu tot cu zeama care o lasa si se mai adauga usturoi taiat se acop. cu folie de aluminiu si se da la cuptor la foc potrivit cca. 1 ora .
Cand este gara se serveste cu salata de sfecle rosie cu hrean si diferite garnituri
POFTA BUNA!

Tagged:

0 comentarii:

Trimiteţi un comentariu