5 kg de caise fara samburi, 5 kg de zahar coaja de lamaie taiata pe lung .
Curat caisele de samburi ,le pun cu zahar si le las de pe o zi pe alta in frigider sa lase zeama.A doua zi le pun pe foc (casisele se pot da si prin robot sau masina de tocat ) si trebuie supravegheate sa nu dea in foc sau sa se lipeasca. Cand se raceste. se pune in borcane. se pun in fiecare cate o bucatica de coaja de lamaie si se capseaza.
- Toate retetele
- Retete pe categorii
- _Aperitive
- _Mic dejun
- _Cina
- _Supe si ciorbe
- __Supe
- __Ciorbe
- _Retete cu legume si paste
- _Retete cu carne
- __Retete cu carne de pasare
- __Retete cu carne de porc
- __Retete cu carne de miel
- __Retete cu carne de vitel
- _Din cămară
- __Conserve/Muraturi/Zacusca
- __Dulceturi/Gemuri
- Advertoriale
- Blogroll
- Casă și familie
- Să gătim împreună
- Călătorii, Aventuri
- Contact
0 Comentarii
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!