Ingrediente:
12 felii de paine
cateva linguri de lapte
2 oua
mezeluri
branzeturi
ciupercute
masline
3 linguri smantana
sos de rosii
Luam 12 felii de paine, le presam cu o sticla sau cu un sucitor pentru a le intinde.
Pregatim tava sau formele de briose, punem feliile, adaugam 2-3 linguri de lapte la fiecare felie de paine, avand grija sa adaugam si pe colturi, nu doar in mijloc.
Tocam si adaugam diferite feluri de mezeluri, branzeturi,masline, ciperci sau alte minunatii gasite in firigider, iar la final adaugam ou batut cu smantana.
Se introduce tava la cuptor pentru 20 de minute (pana devin crocante)
Se serveste cu sos de rosii proaspat.
- Toate retetele
- Retete pe categorii
- _Aperitive
- _Mic dejun
- _Cina
- _Supe si ciorbe
- __Supe
- __Ciorbe
- _Retete cu legume si paste
- _Retete cu carne
- __Retete cu carne de pasare
- __Retete cu carne de porc
- __Retete cu carne de miel
- __Retete cu carne de vitel
- _Din cămară
- __Conserve/Muraturi/Zacusca
- __Dulceturi/Gemuri
- Advertoriale
- Blogroll
- Casă și familie
- Să gătim împreună
- Călătorii, Aventuri
- Contact
0 Comentarii
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!