Da dragelor asa se numesc la noi parjoale si le facem din carne de pui pe care am tocat-o (putem sa o facem amestec de porc+vita ) in care pun 2-3 cateii usturoi , 1 leg marar ,2 oua si 2-3 felii de paine imuiata in lapte si scursa facem compozitia din ea luam facem bilute mai mari pe care le prajim in ulei le mai putem face si cu smantana .
- Toate retetele
- Retete pe categorii
- _Aperitive
- _Mic dejun
- _Cina
- _Supe si ciorbe
- __Supe
- __Ciorbe
- _Retete cu legume si paste
- _Retete cu carne
- __Retete cu carne de pasare
- __Retete cu carne de porc
- __Retete cu carne de miel
- __Retete cu carne de vitel
- _Din cămară
- __Conserve/Muraturi/Zacusca
- __Dulceturi/Gemuri
- Advertoriale
- Blogroll
- Casă și familie
- Să gătim împreună
- Călătorii, Aventuri
- Contact
0 Comentarii
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!