miercuri, 7 iulie 2010

# Mancaruri cu carne de pui

Piept de curcan umplut cu alune

INGREDIENTE:
700 g piept de curcan
300 g alune
250g sunca
1 ou,nucsoara,
100g bacon
1 legatura patrunjel
5 cepe si o legatura verde
miezul de la 2 felii de paine inmuiata in lapte
MOD DE PREGATIRE
Taiati pieptul de curcan in asa fel incat sa obtineti o bucata de carne intinsa pe care presarati sare si pipermaruntariti alunele si dati prin masina de tocat sunca impreuna cu miezul de paine in tocatra asta adaugati o treime din alunele maruntite.oul.sare,piper si nucsoara.
Acest amestec se pune peste carnea intins ca o palcinta si se ruleaza dupa care imbracati rulada in felii de bacon apoi legati cu ata de bucatarie sau scobitori si prajiti bine pe toate partile.
In cele din urma asezati rulada intro tava (iena)pt cuptor adaugati ceapa taiata in patru si cea verde taiata rondelepui apa si eventual ceva condimente(dupa gust puteti pune si alte legume ca si garnitura)cand sa copt se poate servi si cu cartofi natur sau orez.
pofta buna!!!!!!!!!!
Reteta de la Mirela.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Printfriendly

Popular