0,500 gr piept de pui ,700 gr smântână ,delikat, mărar 50 gr faina de grâu .
Pieptul de pui se fierbe în apă cu puţină sare ,cand a terminat de fiert zeama se strecoară,carnea se scoate şi se taie cuburi .
Zeama de pui se pune într-o cratiţă la fiert ,se adaugă smântâna ,delikatul după gust şi se lasă la fiert ,se adaugă faina în ploaie şi se lasa până se ingroaşă.
Se adaugă pieptul de pui tăiat cuburi şi se mai lasă la fiert cam .10min ,se opreşte focul şi se presară mararul tocat mărunt .
POFTĂ BUNĂ !
- Toate retetele
- Retete pe categorii
- _Aperitive
- _Mic dejun
- _Cina
- _Supe si ciorbe
- __Supe
- __Ciorbe
- _Retete cu legume si paste
- _Retete cu carne
- __Retete cu carne de pasare
- __Retete cu carne de porc
- __Retete cu carne de miel
- __Retete cu carne de vitel
- _Din cămară
- __Conserve/Muraturi/Zacusca
- __Dulceturi/Gemuri
- Advertoriale
- Blogroll
- Casă și familie
- Să gătim împreună
- Călătorii, Aventuri
- Contact
0 Comentarii
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!