marți, 6 iulie 2010

# Mancaruri cu carne de pui

Pilaf cu pulpe de pui

2 cani de orez ,bine spalat si lasat vreo 2 ore la umflat,1 ceapa mare ,1 morcov ,1 leg.marar ,4-5 pulpe de pui .
Cat sta orezul la umflat ,noi degeaba sa nu stam pulpele le curatam si la fiert sa le punem si cand bine au fiert le dam deoparte iar zeama nu o aruncam bine o strecuram ,ceapa repede calim ,morcovul razaluim (pe razatoarea mare ),langa ceapa-l adaugam si bine mestecam .Cand toate s-au calit orezul e pregatit peste toate-l adaugam ,zeama de carne o punem(lao cana de orez ,2 de zeama ,apa ),delikat ,adaugam si la fiert bine lasam fara sa amestecam decat la sfarsit .
Verificam din cand in cand mai tregem cu ochiul sa nu se prinda ,gustam sa vedem daca a fiert orezul si sa potrivim de sare iar aproape cand e gata punem pulpele fierte amestecand .Servim cu marar tocat deasupra .
Se poate adauga la orez si snitele de pui in aluat .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Printfriendly

Popular