Ingrediente: 1 borcan de ciuperci intregi, in saramura, cat mai micute, 3 cartofi, 3 morcovi, 2 oua, 100g cascaval, un piept de pui, 1 legatura de marar, 1 legatura de patrunjel, 3 fire de ceapa verde, maioneza.

Cum procedam: se fierb cartofii, morcovii si ouale. Dupa ce s-au racit se dau pe razatoarea mare, in vase diferite. Pieptul de pui se fierbe si el si apoi se taie cubulete si se amesteca cu ouale fierte date pe razatoare. Se rade si cascavalul intr-un vas separat. Verdeata si ceapa se taie marunt si se amesteca intr-un alt vas.

Este bine sa condimentati inainte cu sare si piper dupa gust fiecare componenta a salatei.

Asamblarea este simpla. Se tapeteaza o oala mai inalta cu celofan umezit.

Se pun ciupercile cu palariile in jos, acoperind tot fundul vasului. Se pune verdeata si ceapa tocata peste ciuperci. Apoi se pun cartofii, indesand cu mana. Se unge cu 2 linguri de maioneza. Se aseaza apoi morcovul, cascavalul si iar maioneza. Carnea si ouale se amesteca cu maioneza si se pun ca ultim strat. Se acopera cu celofan si se lasa la frigider 1-2 ore. Inainte de servire se rastoarna pe un platou.