Avem nevoie ;
-pulpe de pui dezosate
-ciuperci ,morcov.radacina patrunjel,vinete,ardei gras rosu ,ceapa
-un pahar de vin alb
Pulpa de pui se bate se condimenteaza ,separat se caleste o ceapa peste care vom pune ciupercutele si vom pune sare si piper dupa gust, iar cu aceasta compozitie vom umple pulpa de pui pe care o prindem cu o scobitoare si o vom pune in tigaie la prajit .
Separat vom taia legumele potrivit ca marime si le vom cali in putin ulei cu putin vin si le vom condimenta dupa gust.
Legumele se servesc alaturi de ruloul de pulpa de pui.
- Toate retetele
- Retete pe categorii
- _Aperitive
- _Mic dejun
- _Cina
- _Supe si ciorbe
- __Supe
- __Ciorbe
- _Retete cu legume si paste
- _Retete cu carne
- __Retete cu carne de pasare
- __Retete cu carne de porc
- __Retete cu carne de miel
- __Retete cu carne de vitel
- _Din cămară
- __Conserve/Muraturi/Zacusca
- __Dulceturi/Gemuri
- Advertoriale
- Blogroll
- Casă și familie
- Să gătim împreună
- Călătorii, Aventuri
- Contact
0 Comentarii
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!