marți, 8 februarie 2011

# Preparate cu carne de porc

Sarmalute cu varza




Avem nevoie de 3-4 cepe, 1 kg si ceva de tocatura, o ceasca de orez, cimbru, marar, vegeta, piper si ardeu iute (doar cine vrea).Prajim ceapa si adaugam orezul spalat .Luam de pe foc si punem condimentele ( mararul si cimbrul le pun in fundul oalei, daca sunt uscate, dar daca le am verzi tai putin si in umplutura).Se pune tocatura si se mesteca,Pentru ca sa se lege mai bine umplutura eu mai pun si 2 oua.Amestecam totul bine si incepem sa facem sarmalutele pe care le asezam in oala in straturi.Pentru a da un gust mai bun acestora punem in oala printre sarmale si o bucatica de carne afumata.Deasupra se taie un pic de varza .
Pofta buna!







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Printfriendly

Popular