Pentru iarna putem pune in camara zarzavatul pentru ciorbe,
avem nevoie de rosiicoapte fara puncte de stricaciuni pe ele,aredei ,patrunjel verde,sare
si conservant,
se spala rosiile si ardeii,se toaca ,la fel ca si cum punem la mancare,se pune o lingura de sare la 5gk,de compozitie si un pachetel de conservant,si deasemenena patrujelul tocat,
se pune compozitia in borcane ,si se poate fierbe si in bain marin,,eu tot ce pun pentru iarna fierb,la bain marin(borcanele se fierb cu totul un clocot,si se lasa la racit in vasul in care s-au fiert acoperite cu o paturica)
- Toate retetele
- Retete pe categorii
- _Aperitive
- _Mic dejun
- _Cina
- _Supe si ciorbe
- __Supe
- __Ciorbe
- _Retete cu legume si paste
- _Retete cu carne
- __Retete cu carne de pasare
- __Retete cu carne de porc
- __Retete cu carne de miel
- __Retete cu carne de vitel
- _Din cămară
- __Conserve/Muraturi/Zacusca
- __Dulceturi/Gemuri
- Advertoriale
- Blogroll
- Casă și familie
- Să gătim împreună
- Călătorii, Aventuri
- Contact
0 Comentarii
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!