Print Friendly and PDF

marți, 19 iulie 2011


Avem nevoie de :


-o vinata
-un ardeu
- o ceapa
- un catel de usturoi
- ciuperci
-ulei , vegeta, piper, patrunjel
Vinata o taiem in doua si o scobim.Asa scobite le oparim putin. Miezul il taiem cubulete si il prajim alaturi de ceapa, ardeu si ciuperci. Dupa ce le calim un pic le acoperim cu apa si lasam sa fiarba pana scade apa. La final adaugam patrunjelul si le condimentam dupa bunul nostru gust.
Le asezam intr-o tava stropita, cu putin ulei, sa le putem da la copt nitel, cca. 30-40 minute. Peste ele in tava turnam un amestec de apa cu putin bulion. 
 Tot asa se pot umple cartofii. Acestea se fierb pe jumatate, se scobesc si se umple.
Pofta buna!


















Tagged:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Press