Ingrediente:

pt. aluat:
- 500 gr faina

--100 g margarina,dar se poate pune ulei daca nu va place margarina
- 1 ou
- 2 galbenusuri
- 1/2 pachet drojdie (cat o nuca)
- 1 praf de sare
- 4 lingurite zahar
- 1/2 cana lapte caldut


pt. umplutura: 
- 2 albusuri
- 2 linguri zahar pudra
- 200 gr nuca
- 150 gr zahar



Mod de preparare:


Se amesteca faina cu margarina sau uleiul , se adauga laptele cu drojdia si zaharul, apoi ouale si sarea. Se framanta si se lasa la dospit intr-un loc caldut.


Aluatul dupa ce a crescut se  imparte in 2 parti si se intinde in forma dreptunghiulara, se unge cu  cu compozitia de nuca, se ruleaza, se taie felii de 1 cm, se aplatizeaza putin si se pun la copt.
Pt. umplutura se poate folosi si mac sau doar compozitia de nuca fara ciocolata.