Pentru salata avem nevoie :
-morcov
- radacina de patrunjel
-castraveti murati
-mazare
-cartofi
-sos de maioneza
-condimente ,sare ,piper
Legumele fierte se lasa la racit,se taie in cuburi cam de 1 cm. ,castravetii se curata de coarja se taie cuburi ,mazarea daca este conservata se spala si se scurge bine ,daca e cruda se fierbe ,se adauga maioneza1/2 in continut si 1/2 pentru decor si se amesteca bine se potriveste de gust cu sare si piper ,se monteaza pe platouri si se decoreaza dupa placere.
Aceste retete sunt invatate la cursurile de bucatar.
- Toate retetele
- Retete pe categorii
- _Aperitive
- _Mic dejun
- _Cina
- _Supe si ciorbe
- __Supe
- __Ciorbe
- _Retete cu legume si paste
- _Retete cu carne
- __Retete cu carne de pasare
- __Retete cu carne de porc
- __Retete cu carne de miel
- __Retete cu carne de vitel
- _Din cămară
- __Conserve/Muraturi/Zacusca
- __Dulceturi/Gemuri
- Advertoriale
- Blogroll
- Casă și familie
- Să gătim împreună
- Călătorii, Aventuri
- Contact
0 Comentarii
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!