Ingrediente:

Pentru blat:

  • 3 linguri de faina
  • 3 linguri de smantana
  • 3 oua
Umplutura:

  • 50gr.unt
  • 150gr.cascaval
  • 6 felii sunca
  • castravete murat
  • jumatate de gogosar murat

Mod de preparare:

Intr-un castron punem galbenusurile de la cele 3 oua, smantana. faina si le amestecam bine cu mixerul. Peste aceasta compozitie turnam albusurile batute spuma obtinand o compozitie asemanatoare celei de chec. O rasturnam in tava tapetata cu  hartie de copt si o bagam la cuptor cca. 15-20 minute. 
Dupa ce s-a copt o rasturnam cu fata in jos pe un servet uscat, luam hartia de copt si pe urma ungem foaia cu unt , radem cascavalul, punem sunca si bucatile de castravete si gogosar. Apoi o rulam, radem cascaval deasupra si o bagam iar c-am 10 min la cuptor. Se scoate, se lasa la racit si se taie felii.

Pofta buna!!!