Ingrediente:


12 ardei grasi de marime potrivita, 500 g de carne, 60-80 g de razalai, patrunjel, o ceapa potrivita, 1-2 oua, sare, vegeta, smantana.

Mod de preparare:



Carnea se taie marunt.Ceapa taiata marunt se caleste un pic cu razalaii.Apoi se adauga carnea, ouale, sare si vegeta, dupa gust. Se amesteca bine compozitia. Ardeii se curata de cotor, avand grija sa ramana intregi, apoi se spala si se lasa sa se scurga. Se umplu ardeii cu compozitia de carne si se pun deoparte.Se pune apa la fiert cu o ceapa, osele de pui de pe care am taiat carnea .Se face un rantas astfel: in putin ulei prajim o ceapa mica cu o lingura de faina.Se stinge cu smatana si supa din oala . Se pune in oala, iar cand aceasta incepe sa fiarba  se pun ardeii umpluti. Pe urma punem rantasul si lasam sa fiarba.