duminică, 23 ianuarie 2011

# Torturi personalizate

Tort aniversar - 2-

 Deoarece pe 24 ianuarie mama si tata fac 52 de ani de la casatorie le-am facut special acest tort. Le spun La multi ani!!! Sa va am aproape inca multi ani de acum incolo....




Ingrediente pentru blat:

- 12 oua
-12 lg. fructoza ( sa nu fie prea pline)
- 12 lg. faina.

Ingrediente pentru crema de budinca:
- 2 plicuri frisca light de la Dr. Oetker
-  un plic budinca de capsuni de la Dr. Oetker
- 4 lg.fructoza
-350 ml. lapte
- cativa capsuni din compot

Mod de preparare:

Blatul:
Albusurile le batem spuma, adaugam fructoza, galbenusurile si apoi faina. dam la cuptor blatul cca.45 minute. Se face testul cu scobitoarea pentru a vedea daca e copt.

Crema de budinca

-300 ml lapte cu 4 lg de fructoza am pus pe foc ,praful de budinca l-am amestecat cu 50 ml lapte si am pus in laptele fierbinte ,am amestecat pana s-a ingrosat ,apoi am dat la rece acoperit cu folie deasupra ca sa nu faca pojghita.
Crema rece se mixeaza bine ,apoi se pune cate o lg de frisca batuta in ea .Iar la final se pun bucatile de capsune si se amesteca bine.
Umplem tortul cu crema obtinuta.

Tortul este ornat cu floricele din  buttercream, in culori mov si crem.




Si sectiune:





Un comentariu:

  1. Thanks to take the information about this .i see many sites to take the information about this but your site is best of all. I see many sites to collect the information about this but I like your post and your site .you provide good information for me .and again thanks .keep it up .your information is very help full for me .i hope you provide more information about this .i am waiting your reply .please reply me as soon as possible.World Entertainment
    indian universities
    bengali songs

    RăspundețiȘtergere

Printfriendly

Popular