Reteta o am din Carticica practica Nr. 2 /2011.
Ingrediente:

- 600 g branza dulce
- 100 g telemea
- 3 oua
-200 g zahar ( zaharina)
- 100 g stafide 
- 500 ml lapte
- 180 g fulgi de porumb
- 1 lingura  faina , amidon de porumb sau praf pentru budinca de vanilie 
- coaja rasa de la o lamaia
- 1 praf de sare
- 2 linguri unt si o lingurita fauba pentru tava
- 2 linguri zahar pudra cu aroma de vanilie pentru decor.

 Mod de preparare:

Bati albusurile spuma umpreuna cu sarea, apoi adaugi treptat zaharul si bati in continuare pana cand se topesc cristalele. Mixezi branza dulce impreuna cu telemeaua rasa, galbenusurile, faina, coaja de lamaie si stafidele. Torni incet laptele si mixezi in continuare, apoi incorporezi fulgii de porumb si spuma de albusuri, amestecand usor, de jos in sus.
Ungi si tapetezi un vas termorezistent si torni compozitia si o coci 50-60 de minute, la foc mediu. Dupa ce se mai racoreste se presara cu zaharul pudra. Se poate servi si calda si rece.