Ingrediente:
 Pentru blat:
2 oua intregi
9 linguri de zahar
9 linguri de ulei
9 linguri de lapte
12 linguri de faina
1 lingurita praf de copt
Pentru crema:
- 2 budinci de vanilie
-800 ml lapte
-o lamaie
Pentru ornat: lamaie glasata
Mod de preparare:
Ouale intregi se mixeaza bine cu zaharul si zaharul vanilat pana rezulta o crema alba.Se adauga uleiul si laptele si se mixeaza bine. Se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt. Blatul se baga la cuptor cca.15-20 minute.
Budinca se prepara conform instructiunilor e pe plic. In plus se mai adauga coaja rasa de l ao lamaie si putin suc de lamaie.
 Se toarna peste blatul deja copt si se lasa la racit.

Se orneaza cu felii de lamaie glasata.

Lamile glasate se prepara astfel:
-Se taie feliute subtiri lamaile si se pun la fiert cu putina apa. Dupa ce a dat in clocot , se scurg de apa si se pun din nou la fiert , repetand de 3 ori . Se pune la fiert 250 ml apa cu 250 gr zahar iar cand acesta s-a topit se adauga feliutele de lamaie , care se vor fierbe la foc mic circa 30-40 de minute pana se glaseaza.