luni, 18 aprilie 2011

# Aperitive

Rulada de omleta



Ingrediente:
-4 oua
-150 ml smantana
-sare, piper

Am batut 4 oua cu 150 ml smantana,sare,piper,condimente dupa gustul fiecarui.Am turnat compozita intr-o tava de aragaz tapetata cu hartie de copt.Am pus randuri de rondele de masline si din loc in loc frunzulite de patrunjel. Am bagat tava la cuptor  circa 10 minute(depinde de cuptorul fiecarui). Cu grija am desprins hartia de copt am pus branza topita, am continuat cu sunca feliata, am rulat in hartia de copt si am lasat doar cateva minute.
Aceata rulada e foarte buna pentru  masa de Pasti , Craciun sau Revelion.

Va doresc pofta buna!!!

Reteta o am de la Taylor de pe forum artaculinara.com





8 comentarii:

  1. Super reteta, si gustoasa, si rapida, numai buna pentru mamici cu bebici si multe de facut :)) Multumim mult!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc de vizita...Va doresc Sarbatori fericite!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Un premiu oferit din inima- te asteapta pe blogul meu!
    Sarbatori cu bine!

    RăspundețiȘtergere
  4. Lili ai un premiu la mine pe blog.Te astept cu mare drag sa il ridici....
    Te tzuc !
    Rulada asta e delicioasa !

    RăspundețiȘtergere
  5. Paste fericit si delicios iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  6. Mariette multumesc..Un paste fericit si voua...

    RăspundețiȘtergere
  7. Grozavaaaaaaaaaaaaaa , mai Lili !!!

    RăspundețiȘtergere

Printfriendly

Popular