Print Friendly and PDF

luni, 16 mai 2011



Reteta de la Irenke -culinar.ro

Ingrediente:
Pentru aluat: 400 grame de făină, 4 linguri zahar pudra, 1 lingura grăsime, 1 ou, 1 praf de copt, 1 aroma de pere, 10-20 ml lapte. Un pic de colorant rosu ( dar putin )
Pentru crema: 250 gr margarina, 250gr zahăr pudră , 600 ml lapte, 6-7 linguri faina, 1 pachet vanilie sau esenta.



Mod de preparare:
Se amestecă ingredientele aluatului si se coc trei foi. 

Margarina se freaca spumoasa cu zahărul pudră şi zahărul vanilat.
Din lapte cu faina se gateste o pastă/ pudinca groasă ,când sa răcit, se amestecă în crema de margarina. Foile se ung cu crema.
Trebuie lasata sa stea asa pana a doua zi, se puderaza cu zahar pudra si se serveste.






Tagged:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Press