luni, 27 iunie 2011

# Mancaruri cu carne de pui

Pui la gratar (piept de pui) cu cascaval


Avem nevoie de:
-un pui sau piept de pui
-sare, piper
cascaval
Mod de preparare:

Luam puiul, il spalam si il punem intr-o oala la fiert. Dupa ce fierbe il scoatem, il lasam sa se zvante nitel si la gratar cu el. Dupa ce il cherchelim bine pe gratar aruncam pe el putin cascaval ras si lasam sa se topeasca. Este foarte bun . Daca facem din piept de pui, atunci punem cascavalul dupa ce  prajim bine  pieptul pe ambele parti. Alaturi de aceste gratare savuroase am facut cartofi aurii .

Pofta buna!!!





4 comentarii:

  1. hmmmm ce bunatate de mancarica! Puup si o zi minunata!

    RăspundețiȘtergere
  2. Adela te pup si eu si te poftesc la un gratar!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Daaaa,stiu ca este bun,sa-l stropesti cu zeama de lamae,sa razi telemea de oi deasupra,sa-l si gratinezi olecuta...eu varianta asta o fac....este grozav!
    O zi minunata!

    RăspundețiȘtergere
  4. Janet o sa incerc si varianta ta...multumesc!!!

    RăspundețiȘtergere

Printfriendly

Popular