Print Friendly and PDF

joi, 21 iulie 2011



Avem nevoie de:
-1 kg carne tocata (de porc, vita, sau amestec)
- un pachet de spaghete
- 2 oua
-2 linguri de faina
- sare, piper
- o ceapa
Pentru sos:
- 2 ardei
- 2 cepe
- o rosie
-2-3 catei de usturoi
-o legatura patrunjel
- sare, piper, busuioc

Mod de preparare:

Tocatura, ouale, sarea, piperul, faina si o ceapa tocata marunt le amestecam bine pana obtinem o pasta de carne omogena. Spaghetele le rupem in doua. Din tocatura facem placintele mici si la mijloc punem cateva spaghete. Infasuram tocatura in jurul lor astfel incat la captete sa fie spaghetele .

Sosul il pregatim astfel:

Legumele le taiem marunt si le punem la calit. Adaugam apa si condimentele. La final adaugam "mustatile" cu grija sa nu se atinga intre ele si verdeata tocata marunt. Lasam sa fiarba cca. 20 minute.
Daca ne ramane tocatura  putem umple si cateva legume.Eu am umplut cativa ardei.

Pofta buna!!!!

Reteta am citit-o pe un site rusesc.














Tagged:

2 comentarii:

Press