duminică, 30 octombrie 2011

# Mancaruri cu carne de pui

Copanele false


Le-am dat denumirea aceasta deoarece au forma de copanele, dar sunt umplute si nu sunt cele adevarate cu os.
Ingrediente:
-  3 pulpe de pui
-ceapa
-usturoi
-ardeu rosu sau gogosar
- un ou
-vegeta
-piper
-pasta de ardeu

Mod de preparare:

Luam pielea de pe copanele. Capatul de la os il lasam catre piele, deci il vom taia cu securicea. Carnea o macinam si o amestecam cu ceapa taiata marunt, usturoiul pisat, gogosarul taiat marunt, oul si condimente dupa gust. Amestecam bine toate si umplem pielea luata de pe copanele. La capat le prindem cu scobitoare. Le punem in tava, alaturi de o ceapa , usturoi, vegeta, putina pasta de ardeu si apa  si le dam la cuptor pana se coc.

Pofta buna!









8 comentarii:

  1. foarte interesant modul cum ai umplut/refacut copanelele! :* o seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place cum arata!
    Cred ca e si foarte gustos!
    Trebuie incercat!

    RăspundețiȘtergere
  3. foarte interesanta reteta.au si eu niste copanele cu piele (nu se gasesc foarte usor aici) si cred ca am sa incerc si eu reteta.o zi minunata!

    RăspundețiȘtergere
  4. noua tare mult ne-a placut. Se pot face si aripi umplute.

    RăspundețiȘtergere
  5. mmm ce deliciu. pozele m-au lasat gura apa. cred ca las eu partida de pariuri sportive live promisa vecinului si fug la bucatarie sa gatesc. arata atat de apetisant. nu am pot abtine:D

    RăspundețiȘtergere
  6. Nicu , multumesc de vizita. Te astept cu impresii. Le poti umple si cu ciuperci calite. O zi buna si spor la gatit!

    RăspundețiȘtergere

Printfriendly

Popular