Print Friendly and PDF

duminică, 23 octombrie 2011



Ingrediente:
-          500g dovleac taiat in cubulete (fara samburi sau coaja)
-          4 linguri ulei
-          100g carnat
-          3 oua batute ca la omleta
-          100 gr branza
-           piper,sare, vegeta
 Mod de preparare:
Se fierbe dovleacul cu putina sare , pana ce se inmoaie, se scurge de  apa. Intr-o tigaie, se incalzeste  uleiul, se adauga dovleacul scurs si se prajeste 1 minut. Se pun ouale batute si amestecate cu vegeta si piper, peste toata compozitia, se adauga carnatul si branza si se prajesc 4-5 minute pana este rumenita. Se pune tigaia in cuptor  pentru 8-10 minute ca sa se coaca deasupra si sa se topeasca branza. Se serveste taiata in bucati.
Pofta Buna!












Tagged:

4 comentarii:

  1. DiaMar multumesc de vizita. Este foarte buna.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ohooooooooo.....cat de buna esteeeeee !
    Arata tare, tare fain .
    Te tzuc Lili !

    RăspundețiȘtergere
  3. Te tzuc si eu Sidy.Te invit la o portie!

    RăspundețiȘtergere

Press