Print Friendly and PDF

joi, 27 octombrie 2011



Tort cu bujori de 3.8 kg
Blat pandispan ciocolatos, crema ganache de ciocolata cu cirese, crema vanilie si crema cu nuca si rom. Imbracat in pasta de zahar. Cremele sunt de la Lissa , careia ii multumesc.





Tagged:

9 comentarii:

  1. arata minunat! imi plac foarte mult bujorii!

    RăspundețiȘtergere
  2. Lily,ai facut un tort absolut minunat!Imi plac bujorii tai!Sunt mai deosebiti colorati asa!Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  3. Un tort minunat ,florile inedit colorate dar foarte frumoase.Bravo!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. nu m-as fi gandit sa fac bujorii asa...sunt tare frumosi!

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi plac florile in dou culori, de aceea i-am facut asa. Te pup si multumesc de vizita.

    RăspundețiȘtergere

Press