Print Friendly and PDF

duminică, 27 noiembrie 2011


Ingrediente:
-1 kg branza de vaca
- 200 gr. branza de oaie
- o lingurita bicarbonat.
- marar sau ardeu
- o lingura de margarina
-3-4 linguri de smantana
-sare dupa gust
Mod de preparare:
Se amesteca toate ingredintele si se lasa sa se odihneasca 2 ore.Dupa cele 2 ore, luam margarina o punem la topit si adaugam branzeturile. Lasam pana se topeste, adaugam sare dupa gust, smantana, iar la final ardeul taiat cubulete mici sau mararul. Daca vrem sa fie mai tare nu trebuie sa punem smantana. Am obtinut o branza topita foarte gustoasa si buna.
Sa aveti spor si pofta buna!!!



Dupa 2 ore:











Tagged:

12 comentarii:

  1. minunat arata! cred ca e si foarte gustoasa! mai ales ca e facuta in casa, cea de magazin e numai apa goala

    hihi....mi-ai amintit ceva, in primul an de casatorie o faceam si eu pe gospodina, desi eram total pe dinafara, am facut branza topita, nu-ti spun ce a iesit:)

    RăspundețiȘtergere
  2. tare buna mi-a iesit! am facut acu cativa ani cand erau fetele mici...si eu am patit sa nu imi iasa bine...

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu doar in casa o pregatesc,stiu ca este foarte buna.Arata bine.Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. da Dia, de acuma asa o sa fac si eu. Fata de cea de la magazin e cu mult mai buna.Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cu siguranta o sa le fac si eu la copii ca ai mei sunt innebuniti dupa branza topita!

    RăspundețiȘtergere
  6. Nico se merita sa faci, o sa le placa mult de tot!

    RăspundețiȘtergere
  7. Tot timpul mi-am dorit sa fac branza topita in casa. Multam pentru reteta. Ionela

    RăspundețiȘtergere
  8. Ionela sa stii ca se merita sa o faci. Daca vrei sa fie mai moale sa pui mai multa smantana,si 10 linguri.Te pup!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Tare buna trebuie sa fie...mai ales ca e de casa....
    Am si eu o reteta asemanatoare pe blog si stiu cat de apreciata este....
    Weekend placut sa ai !

    RăspundețiȘtergere
  10. Sidy am sa ma uit sa vad cum e reteta ta, data urmatoare sa o fac . Pupici!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. am incercat reteta de doua ori prima data am fiert- o 5 min a doaua oara 40 de min la foc mic si tot nu s-a topit branza, sunt foarte dezamagita de aceasta reteta

    RăspundețiȘtergere
  12. Anonim, nu stiu cum ai facut dar la mine s-a topit. Nu cumva Beanza de vaca a fost mai seaca?

    RăspundețiȘtergere

Press