Print Friendly and PDF

duminică, 29 ianuarie 2012


Azi am avut pofta sa fac ceva rapid si bun. Iata rezultatul:

Ingrediente:

-6 pulpe de pui
-6 cartofi maricei
-sare, piper
-patrunjel
-smantana

Mod de preparare:

Pulpele le spalam bine,le crestam un pic, le condimentam cu sare si piper si le bagam in cuptor pe grill. Eu le-am bagat in cuptorul in care facem foc cu lemne, deci timpul de coacere a fost mai mare. Sub grill asezam o tava in care vom pune cartofii. Cartofii ii vom fierbe inainte de ai pune in tava la copt.Peste cartofi o sa se scurga grasimea din pulpe si se vor rumeni frumos si vor primi un gust bun.
Ii servim crestati in patru cu o lingurita de smantana peste si frunze de patrunjel, alaturi de pulpele rumenite.
Pofta buna!

Va imbratisez cu mare drag,
Lili



Tagged:

9 comentarii:

  1. http://www.marthastewart.com/356827/carrot-cake
    De aici avem reteta tortului de morcovi. Noi avem un blog petru prezentarea torturilor, nu publicam retete. Sunt luate de pe diverse siteuri, ne place in special Martha Stewart, venim cu idei si combinatii proprii sau in functie de ce-si doresc clientii. Multumim peutru intelegere.

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata tare gustossss :))) si este super combinatia intre pui, cartof si smantana !

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc Laura, noua tare mult ne-a placut!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Arata minunat si sunt sigura ca a fost delicios!

    RăspundețiȘtergere
  5. Lili, pentru preparatele minunate din bucataria ta, iti ofer mai departe premiul primit de mine pe http://bucatariasilviei.blogspot.com/
    Te pup cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  6. Marinela minunate au fost!!!!Silvia Multumesc de premiu!!!Vin sa il iau!!Va pup!

    RăspundețiȘtergere
  7. Pe blogul meu te asteapta un premiu pe care ti-l inmanez cu mare drag. Pupici !

    RăspundețiȘtergere

Press