Avem nevoie de :
- o gaina grasa
- 2 morcovi
-un pastarac
- un sfert de telina
- o ceapa
-sare, vegeta
Pt.galustele de griz:
- 2 oua
-griz

Punem carnea de gaina in apa rece la fiert. Cand da la fiert spumam bine, adaugam legumele curatate (morcovul, pastarnacul, telina, ceapa), vegeta si daca mai trebuie putina sare. Ca supa sa ne iasa limpede lasam oala sa fiarba la foc mic ( asa mi-a zis mama). Separat punem apa cu vegeta la fiert pentru galuste. Galustele le pregatim astfel: separam albusurile de galbenuse. Albusurile cu un pic de sare le vom bate bine, adaugam galbenusurile si grizul pana cand obtinem consistenta dorita.Cu lingura formam galustele. Inmuiem lingura in supa falsa (apa + vegeta), luam compozitie asa pe jumate lingura, o bagam in supa falsa sa se desprinda galusca.Continuam pana se termina compozitia.Le fierbem la foc mic..Daca vedem ca se intaresc,atunci  le stropim cu apa rece si acoperim oala cu un capac. Dupa ce sunt fierte le adaugam la supa pregatita.
Cui ii place serveste supa cu piper si pratrunjel .
Pofta Buna!!!

Va imbratisez cu mare drag!
Lili