Print Friendly and PDF

miercuri, 1 februarie 2012



Blat amandina, crema de lapte si ganache de ciocolata neagra.
-6 kg-




Tagged:

9 comentarii:

  1. Superbbb! Foarte bine realizat! Pupicei!

    RăspundețiȘtergere
  2. ce bine arata, chiar frumos, felicitari !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Torturile tale sunt o adevarata minune, de fiecare data cand le vad imi lasa gura apa. Pe aici am mai fost, dar e prima oara cand comentez. Si, pentru ca nu e frumos sa vii cu mana goala cand treci pragul cuiva, ti-am adus un premiu. Il gasesti la mine pe blog. :) http://bucatareli.blogspot.com/2012/02/o-leapsa.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Gabi multumesc ca te-ai gandit la mine! Te pup si te mai astept pe aici !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Parca-i sticla adevarata.Minunat.Si gustos tare.Pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. Dia multumesc tare mult!!!pup si eu!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte frumos Lily!Faci torturi din ce in ce mai frumoase!Felicitari!

    RăspundețiȘtergere

Press