duminică, 4 martie 2012

# Bucataria asiatica

Salata chinezeasca de morcovi



Ingrediente: 
1kg morcov crud, 4-5 linguri otet, 1 pahar ulei, 1 lingurita sare, 3 linguri zahar, 1 lingurita piper, 1 capatana usturoi (poate fi si mai putin), 1 lingurita rasa coriandru macinat. 


Mod de preparare:
 Se da morcovul pe razatoarea mare, se amesteca cu usturoiul zdrobit si celelalte ingrediente. La urma se pune coriandrul macinat. Nu scapati prea mult coriandru deoarece va strica gustul salatei. Se amesteca foarte bine si se lasa o ora sa se patrunda ingredientele. 
Sursa:aici





5 comentarii:

  1. Interesanta salata, suna tare bine !!! Pup !

    RăspundețiȘtergere
  2. Din cand in cand este binevenita o asemenea salata:)!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Numa'buna pentru post!La multi ani de 8 Martie!

    RăspundețiȘtergere
  4. N-am mancat inca asa ceva dar daca tu spui ca e buna...ma inchin.
    Doamne cat de apetisant arata!!
    Duminica relaxanta sa ai.
    Te tzuc !

    RăspundețiȘtergere

Printfriendly

Popular