Print Friendly and PDF

duminică, 13 mai 2012

Tort poseta CHANEL : Blat amandina, crema de lapte, imbracat in pdz si piele de ciocolata.








Tagged:

15 comentarii:

  1. Te ha quedado genial,muy bonito

    RăspundețiȘtergere
  2. O poseta foarte gustoasa,as savura cu placere o bucatica din ea.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Marisol, Dia va multumesc!!!Va pup!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce inseamna "pdz"? Foarte apetisant!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumoasa poseta...Ce numesti tu 'piele de ciocolata'? O fi ceva pdz amestecata cu ciocolata?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Piele de ciocolata e ciocolata topita amestecata cu miere si framantata bine.

      Ștergere
    2. apare si denumirea de plastelina de ciocolata: http://artaculinara.com/forums/topic/2361-plastelina-de-ciocolata/

      Ștergere
  6. O asa poseta mi-ar place si mie !!!

    RăspundețiȘtergere

Press