Print Friendly and PDF

duminică, 23 septembrie 2012



Ingrediente:
-2 cepe
- 2 catei de usturoi
- un ardeu, o rosie
- 500 gr carne (poate fi de pui, porc sau vitel)
- 250 gr. naut
- sare, piper, vegeta
-patrunjel

Mod de preparare:
Nautul il vom pune la inmuiat cu o zi innainte.
Punem la calit ceapa, ardeiul si usturoiul. Dupa ce ceapa devine aurie adaugam carnea taiata cubulete, apa, vegeta, piper si lasam sa fiarba cca.10-20 minute pana cand a scazut apa. Adaugam rosiile taiate cubulete si nautul care in prealabil a fost fiert. Mai lasam sa clocoteasca inca 10 minute si punem patrunjelul taiat marunt.

Pofta buna!!!


Tagged: ,

11 comentarii:

  1. Ellerinize sağlık, Çok güzel ve leziz görünüyor.

    Saygılar..

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am mancat niciodata naut,dar imi place cum arata mancarea ta.Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dia acuma am facut si eu prima data..dar e foarte bun.

      Ștergere
  3. Imi place nautul, e foarte bun, iar mancarea ta sigur e buna!

    RăspundețiȘtergere
  4. ador nautul asa ca voi testa negresit aceasta reteta!
    te pup

    RăspundețiȘtergere
  5. Spot on with this write-up, I honestly feel this web site
    needs much more attention. I'll probably be back again to see more, thanks for the info!
    Review my site : ブーツugg

    RăspundețiȘtergere

Press