miercuri, 30 ianuarie 2013

# Prajituri si torturi dulciuri diverse

Lapte de pasare


Imi place la nebunie laptele de pasare.Cand eram mica credeam ca mama il ia de la pasari :))
Avem nevoie de 1 l de  lapte, 2 oua, zahar.
Punem laptele la fiert. Separal albusurile de galbenusuri. Albusurile le batem bine cu un praf de sare. Luam cu lingura si le punem in laptele care a inceput sa fiarba. Le intoarcem de pe o parte pe alta si le lasam la fiert doar 2-3 minute. Le scoatem cu o paleta intr-un castron. Tragem cratita cu laptele deoparte si adaugam galbenusurile care in prealabil au fost amestecate cu zahar.Punem iar sa dea un clocot, doua.Iar apoi adugam galustele.

Pofta buna!!!






6 comentarii:

  1. Ce usor se face, mereu am crezut ca necesita ceva tehnici mai complicate. E de la sine inteles ca n-am facut niciodata...doar am mancat ;) E bun de tot!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da Paula, usor de facut , dar foarte bun!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mmmm...super !
    Trebuie incercat acest desert delicios !

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc Laura! Si te mai poftesc pe la mine!

    RăspundețiȘtergere
  5. buna. vrei sa facem schimb de bannere?
    o zi minunata!!

    RăspundețiȘtergere

Printfriendly

Popular