duminică, 17 februarie 2013

# Ciorbe

Ciorba radauteana




Ingrediente:
  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa mare
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 2 galbenusuri
  • 200 g smantana
  •  o lingura  faina 
  • 2 catei de usturoi 
  • otet
  • patrunjel verde
  • sare, piper 


Mod de preparare:

Se spala carnea si se pune la fiert. Se spumeaza de cate ori este nevoie.
Legumele se spala, se curata si se taie bucati marunt. Se adauga toate legumele peste carnea care fierbe si se potriveste de sare.
Cand carnea este fiarta se scoate pe o farfurie. Se lasa putin sa se raceasca apoi se rupe fasii si se pune inapoi in oala. Adaugam usturoiul pisat si mai lasam sa fiarba putin.
Intr-un caston luam doua polonice de ciorba si o lasam sa se racesca putin. 
Galbenusurile se amesteca cu smantana si o lingura de faina. Adaugam ciorba racorita si amestecam bine.
Tragem oala de pe foc si adaugam galbenusurile cu smantana .Mai punem ciorba sa dea cateva clocote, adaugam o lingura de otet si potrivim de sare.
Stingem focul si adaugam patrunjelul  verde taiat marunt.











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Printfriendly

Popular