Print Friendly and PDF

duminică, 24 februarie 2013


Sidy cu postare de a ei mi-a facut pofta de aceasta mancare.asa ca am trecut la treaba.
Ingrediente pentru friptura:

  • 1 kg carne de porc
  • ardeu iute uscat sau pudra de chili
  • cimbru
  • piper
  • vegeta
  • boia
  • 2 linguri ulei 
  • 2 linguri sos de soia
  • un pahar de apa
Condimentam carnea si o punem la fiert intr-o cratita impreuna cu uleiul, sosul  de soia si apa. O lasam sa fiarba pe foc pana cand scade apa. Cand e aproape gata o bagam la cuptor sa se rumeneasca putin.


Ingrediente pentru patatas bravas:
  • 5 cartofi
  • ulei
  • sare
  • rosii pasate
  • ardeu iute
  • usturoi 
  • patrunjel
Cartofii ii punem la fiert cu coaja. Dupa ce i-am fiert ii scufundam in apa rece sa ii putem curati mai bine. Ii crepam in patru, ii punem in tava , presaram putin ulei si sare si ii bagam la cuptor pama se rumenesc.
Pentru sosul salsa tocam marunt ardeiul iute, usturoiul si patrunjelul. Le punem in tigaie cu putin ulei  alaturi de rosiile pasate si le lasam sa dea un clocot.




Sosul il punem peste cartofi si carne si va poftim la masa...







Tagged:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Press