Ingrediente:
Pentru aluat:
  • 3 galbenusuri
  • 7 linguri de zahar
  • 7 linguri de ulei 
  • 2 linguri de smantana sau iaurt
  • 5 linguri de apa
  • 1 lingurita bicarbonat sau praf de copt
  • faina cat cuprinde
Pentru umplutura:
  • branza
  • un ou
  • zahar dupa gust
  • 2 linguri gris
Pentru bezea:
  • 3 albusuri
  • 3 linguri de zahar
Mod de preparare:

Toate ingredientele lichide se amesteca cu mixerul. Se adauga faina si praful de copt  pana se obtine un aluat ca o smantana mai groasa.Se intinde in tava pregatita, se adauga daca vrei un strat de gris se pune branza amestecata cu oul sau orice fel de fructe vreti.Se baga la cuptor 30 minute. In acest timp batem bine albusurile, le amestecam cu zahar . Cand e aproape gata prajitura, o scoatem din cuptor intindem bezeaua pe ea si o bagam iar cateva minute pana prinde pojghita.