Print Friendly and PDF

duminică, 3 februarie 2013




Ingrediente:
-un pui
-10 cartofi
- un catel de usturoi
- 2 linguri de ulei
- verdeata ( busuioc, patrunjel)
-  lamaie
-sare, piper
- boia picanta

Mod de preparare:
Luam puiul il desfacem si il pregatim pentru marinat. Stoarcem peste el lamaia, adaugam sare, piper, uleiul si verdeturile. Il lasam cu acest sos cca 2 ore. 
In acest timp pregatim cartofii. Ii curatim, ii taiem in patru si la fiert cu ei. Dupa ce sunt fierti ii transferam in tigaie alaturi de un catel de usturoi taiat marunt si presarati cu boia de ardeu. Se poate pune rozmarin si fara boia, dar eu nu am avut acuma in casa.
Carnea de pui o prajim pe grill pe ambele parti si apoi o bagam in cuptor 30 minute.
Servim alaturi de acesti cartofi minunati.
Pofta buna!!!


Tagged:

6 comentarii:

Press