Print Friendly and PDF

duminică, 10 februarie 2013


Pentru Spätzle avem nevoie de:
  • 250 gr. faina
  • 2 oua
  • 150 ml sifon (apa)
  • sare
Toate ingredientele le-am amestecat in robot 2-3 minute. Aluatul trebuie sa fie moale, dar nu fluid. Aluatul se pune intr-o punga. Separat punem la fiert apa cu sare. Cand da in clocot luam punga, taiem un coltisor si prin apasare lasam sa curga cate un firicel de aluat in apa. Cand se ridica deasupra, amestecam usor cu lingura si le lasam sa fiarba cca un minut. Le scoatem cu spumiera sau cu sita. Le prajim putin in unt.
Se pot face si colorate, adaugand leurda sau spanac.
Le-am servit alaturi de o fripturica de carne cu busuioc.
Sursa reteta aici.







Tagged:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Press