Print Friendly and PDF

joi, 14 martie 2013



Ingrediente:
·       500 gr.faina
·       un plic praf de copt
·       200 gr. carne de pui taiata marunt sau sunca
·       o lingurita vegeta
·       70 gr.branza de vaca
·       70 gr. branza de capra (marinata)
·       65 ml ulei de masline
·       2 oua
·       300 ml lapte
·       rozmarin
·       seminte de in pentru ornat
Mod de preparare: 
Intr-un bol amestecam bine ingredientele solide: faina, carne sau sunca, branza ( de vaca si  de de capra), vegeta, praful de copt, rozmarinul.
Intr-un alt bol amestecam bine cu mixerul ingredientele lichide: ouale, laptele si uleiul. Dup ace sunt bine batute le adaugam peste ingredientele solide si le amestecam pana obtinem o compozitie omogena.
Cu o lingura punem aluatul in formele de briose. Deasupra presaram seminte de in, dar si putin rozmarin uscat. Le bagam la cuptor, care a fost in prealabil incalzit.
Se vor lasa la copt cca 20-30 minute.
Pofta buna!!!












Tagged:

3 comentarii:

  1. Minunat arata briosele tale si sunt sigura ca au un gust...de le mananci toate , din doua miscari.
    Noua ne plac foarte mult , asa sarate...
    Te tzuc cu drag !

    RăspundețiȘtergere

Press